Кропивничани потерпають від підтоплення підвалу багатоповерхівки (ВІДЕО)

16.06.2020 12:11

В обласному центрі мешканці будинку на вулиці Яновського, 58, скаржаться на велику тріщину між нижніми поверхами та підтоплення підвалу. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила жителька будинку Марина Солодєєва.

«Раніше у нас була котельня. Наразі це підвальне приміщення висотою чотири метри. У ньому каналізаційна труба потребує ремонту. Працівники ЖЕО № 2 півроку тому ніби замінили її на пластикову, але частково. Однак увесь час тече вода. Ми переймаємося, що приміщення може зруйнуватися і наробити біди, тому що тріщина між другим та третім поверхами біля четвертого поверху вже більше семи років. Сусіди, які живуть у квартирах на цих поверхах, кажуть, що тріщина збільшується. Вони мали вже продавати квартиру, тому що бояться», - розповіла Солодєєва.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до начальника ЖЕО № 2 Любові Марченко.

«Сьогодні зранку мені зателефонував начальник дільниці та повідомив, що є підтоплення підвалу, але ми вже відкачали воду. Наразі протікання немає, всі труби в задовільному стані. Зараз працівники водоканалу обстежують та з’ясовують, звідки текла вода. Якщо буде потрібно, то ми будемо проводити заміну труб мереж водовідведення і водопостачання. Також ми подивимося, що то за тріщина на будинку. Якщо побачимо, що є якась загроза, то будемо звертатися до головного управління ЖКГ міської ради щодо створення комісії обстеження цього будинку», - повідомила Марченко.

Переглядiв: 1314