Кропивничани про комфортний відпочинок: плита, холодильник та інша техніка, яка має бути в готельному номері

29.07.2020 13:35

Релакс на березі моря, романтичні прогулянки під зоряним небом або затишні посиденьки поряд з басейном – про все це мешканці Кропивницького мріяли цілий рік. Тож з настанням тепла вони почали активно контролювати ресурси, призначені для бронювання номерів і будинків у курортних містах поряд з Азовським та Чорним морем. Які вимоги висувають містяни до комфортного житла і без якої побутової техніки (наприклад, плити чи мікрохвильовки) не уявляють сімейний відпочинок?

Комфортабельне житло: найважливіші ознаки

Ніщо не зможе затьмарити відпустку, якщо ретельно підготуватися до неї заздалегідь. Найбільше часу варто приділити найважливішому етапу підготовки – вибору житла. Яким же має бути хороший номер у готелі чи будиночок на базі відпочинку?

  1. Чистим. Регулярний клінінг – це ознака якісного сервісу. Зазвичай, на сайтах, призначених для бронювання, детально описані умови проживання і, зокрема, графік прибирання.
  2. Зручним. У житловому приміщенні мають бути всіх необхідні «зручності»: санвузол, кухня, раковини, меблі для відпочинку. Вітається також наявність капців, халатів, полотенець.
  3. Безпечним. Захист номера від несанкціонованого доступу сторонніх осіб – понад усе. Вільний вхід повинен бути доступним тільки для постояльців та персоналу (за особливих умов).
  4. Сучасним. Наявність у номері чи гостьовому будинку Wi-Fi-покриття свідчить про відповідність вимогам часу. 

            Техніка для зручності: топ девайсів, без яких важко обійтися

Які корисні побутові прилади роблять відпочинок за межами дому безтурботним? 

Пристрій для приготування їжі

Мешканці Кропивницького схиляються до тієї думки, що під час відпочинку можна готувати домашню їжу не кожного дня. Втім, вони переконані що про всяк випадок в номері має бути окрема кухня з повноцінною плитою чи хоча б мікрохвильовкою.

«Готельний» варіант – доступна за посиланням бюджетна плита Indesit, обладнана 4 конфорками.

Холодильник

Без холодильника комфортабельне житло неможливо навіть уявити. Принаймні маленький агрегат з однією камерою необхідний для зберігання:

- прохолоджувальних напоїв;

- свіжих ягід і фруктів;

- дитячого харчування (у випадку відпочинку з малюками) та інших перекусів.

Кондиціонер

У топі найпотрібніших (на думку кропивничан) пристроїв у житлі, знятому на період відпочинку, фігурує і кондиціонер. Саме він найсильніше впливає на мікрокліматичні показники й, відповідно, рівень комфортабельності.

Відсутність системи кондиціонування в номері може перетворити відпустку в щоденну нестерпну боротьбу зі спекою. 

Також жителі Кропивницького переконані, що для створення оптимальних умов проживання у номері має бути така дрібна побутова техніка, як: фен, праска, електричний чайник. Для розваг і «лінивого» відпочинку не завадить телевізор, а для зв’язку с персоналом – стаціонарний телефон.

 

Переглядiв: 807