Кропивничани просять створити більше паркувальних місць

01.06.2021 10:52

Жителі обласного центру в петиції просять міську владу облаштувати нові паркувальні місця.  Відповідне звернення оприлюднене в системі електронних петицій, інформує медіапортал DOZOR.

«Просимо облаштувати більше нових паркувальних місць в м. Кропивницькому. В цьому році, через спрощення податків на купівлю та реєстрацію авто в Україні, в нашому місті з'являється все більше і більше автівок. При створенні місто не було розраховано на ту кількість авто, що в нас вже є зараз. Через півроку-рік кількість автівок збільшиться на 5-10%. Тож пропонуємо побудувати парковки на 40-60 автівок кожна біля центру міста в 3 піших хвилинах від міськради, поставити по місту знаки, що інформують про найближчу паркову, зробити такі парковки безкоштовними, обладнати їх камерами відеоспостереження та освітленням, обладнати парковки станціями зарядки для електромобілів», - пише автор петиції Іван Мезенцев.

«Всі ми бачимо що з понеділка по п'ятницю весь центр міста забитий машинами, особливо по вул. Гоголя 72, біля Поштамту, також на вул. Архітектора Паученка, 41/26 (ЦНАП), просто на три квартали стоять автівки. Щоб припаркуватись у будні, для цього треба кружляти по місту хвилин 10 щоб знайти місце. Цю проблему треба вирішувати вже зараз.
Якщо в нас не вистачає досвіду з цього питання - можемо запозичити досвід міста Львова, або Вінниці, в них теж центри міст зовсім не були пристосовані до великої кількості автомобілів», - йдеться в тексті автора петиції.

Підтримати звернення можна за цим посиланням.

Переглядiв: 490