Кропивничани просять змінити маршрут півмарафону у Кропивницькому

02.11.2019 10:10

Жителі обласного центру просять міську владу розглянути питання щодо зміни маршруту півмарафону, який проводиться щорічно. Відповідне звернення опубліковане на сайті електронних петицій, інформує медіапортал DOZOR.

«Кропивницький півмарафон позитивно сприймається біговою спільнотою, має безліч позитивних відгуків, входить до календаря бігових змагань України та користується популярністю. Однак від учасників поширеною є претензія щодо маршруту забігу, та прохання зменшити його хоча б до двох кіл (на дистанції 21 км.). Кропивницький - чудове місто для туристів, впевнена, що багато українців і не тільки будуть зацікавлені провести тут активні та здорові вихідні, що позитивно вплине на розвиток внутрішнього туризму, адже такі події є надзвичайно важливими для іміджу міста. Популяризація здорового способу життя серед громадян має бути пріоритетом у розвитку будь-якого міста», - написала автор петиції Дар’я Макарова. 

«Прошу розглянути та затвердити проект нового маршруту Кропивницького півмарафону 2020 з урахуванням побажань учасників забігу, а саме: маршрут включатиме в себе пробіг історичною частиною міста, стартове містечко розташується поруч зі знаковим культурним чи архітектурним об’єктом, а дистанція півмарафону (21 км) складатиметься з двох кіл», - звертається містянка. 

Підтримати звернення можна за цим посиланням.

   

Переглядiв: 1113