Кропивничани скаржаться  на стан дитячого майданчика після ремонту комунальників (ФОТО)

17.01.2020 13:22
image

Жителі будинку по вулиці Пацаєва,12,  скаржаться на розриття території дитячого майданчика після ремонтних робіт теплового підприємства. Про це медіапорталу DOZOR повідомила місцева жителька Інна Тільнова.

Так, місцеві жителі стверджують, що вже близько тижня майданчик у такому стані.

«Це був дуже охайний майданчик, куди приходили діти з прилеглих будинків. Ми називали його «гойдалковий двір», - зазначила Інна Тільнова.

Як з’ясувалося, окрім того, що майданчик перерили, під час робіт пошкодили кілька дерев.

«Минулого тижня тут трактори розривали все та ще й два дерева зламали. Наскільки знаю, тут робили якісь роботи через порив. Але ж вже тиждень пройшов, а стан майданчика просто жахливий. До цих робіт тут травичка зелена була і матусі з маленькими дітками щодня проводили час. Я неодноразово з онукою приходила сюди, адже поблизу кращого майданчика немає. А що зараз? Кожна мати переживає за свою дитину, адже окрім того, що тут все перерито, ще й не знаєш, можливо, знов трубу прорве», - скаржиться місцева жителька Антоніна Тріська.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до директора комунального підприємства «Теплоенергетик» Олександра Чельника.

«Днями ми проводили тут роботи через порив. Через те, що працювала така техніка, неможливо було уникнути наслідків, тому, на жаль, декілька дерев постраждали. Вже наступного тижня ми включимо у план проведення благоустрою на цьому майданчику. Тобто вирівняємо покриття та, можливо, завеземо чорнозем, оскільки невідомо, що з тієї канави міг витягнути екскаватор», - розповів Олександр Чельник.
image
image
image
Переглядiв: 1208