Кропивничани скаржаться на створення ОСББ проти їх волі

19.05.2020 12:08

В обласному центрі мешканці провулку Ковалівський, 13 скаржаться на створення ОСББ проти їх волі. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила мешканка багатоповерхівки Ольга Кулініч.

За інформацією, 8 травня житель багатоповерхівки Володимир Твердоступ подав документи на створення ОСББ.

«Він сам себе призначив головою. Під час карантину він заволодів нашими персональними даними якимось чином та підробив підписи. Більшість мешканців поїхали за кордон, також багато квартирантів, а деякі навіть не проживають тут, але підписів майже 90 %. Більша половина людей проти цього. Тарифів немає, нічого не обговорили, але він вже зареєстрував ОСББ. Найголовніше те, що він відмовляється нам показати список тих, хто погодився на це», - обурюється Ольга Кулініч.
«Це старий будинок вже. Оскільки створили ОСББ, то треба платити двірнику, голові ОСББ заробітну плату, за труби. Мене влаштовувало і ЖЕО. А раптом він візьме кредитів у заставу, то що нам потім робити?», - прокоментувала мешканка Альбіна Кладніцька.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до голови ОСББ Володимира Твердоступа. У свою чергу чоловік, не вислухавши питання, заявив, що готовий відповісти лише через місяць. У дзвінку журналіста він вбачив втручання в особистий простір.

«Я радий відповісти на всі питання, але в мене все по секундам розписано. Крім того, в мене діти, дружина, зустрічі з друзями, родичами. Я все ж приділю їм увагу першочергово. А потім через місяць вже вам», - прокоментував Твердоступ.

Для того, щоб вирішити дану ситуацію мешканці планують звернутися до суду.

Переглядiв: 2382