Кропивничани збували наркотики через Інтернет (ФОТО)

12.12.2019 12:10
image

В обласному центрі правоохоронці затримали чотирьох місцевих жителів, які збували наркотики через Інтернет. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в поліції області.

За інформацією, правоохоронці отримали інформацію про те, що група місцевих жителів організувала Інтернет-магазини в одному із популярних меседжерів, за допомогою яких здійснювала безконтактний збут наркотичних засобів методом «закладок» на території обласного центру.

У результаті під час санкціонованих обшуків за місцем проживання чотирьох підозрюваних, а також автотранспорту, яким користувалися вказані особи, поліцейські вилучили близько 3 кілограмів марихуани, 50 полімерних капсул з речовиною, схожою на наркотичну,  близько 50 «закладок» з наркотичним засобом, пристрої для вживання марихуани, ноутбуки, стільникові телефони та банківські картки, які використовувались у протиправній діяльності.

Вилучене направили для проведення експертиз до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Наразі поліцейські продовжують розслідувати кримінальне провадження, розпочате за ч.3 ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

image
image
image
Переглядiв: 1005