Кропивничанина підозрюють у крадіжці плит злітно-посадкової смуги аеропорту

16.10.2020 07:43
image

43-річного жителя обласного центру підозрюють  у крадіжці плит злітно-посадкової смуги аеропорту. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.

За інформацією, крадіжка сталася у період з лютого по травень 2020 року. Житель області використав підроблений договір купівлі-продажу аеродромних плит ПГ-14 та за допомогою заздалегідь заготовлених транспортних засобів, шляхом вільного доступу, демонтував їх. 

У незаконний спосіб підозрюваний заволодів плитами злітно-посадкової смуги  місцевого аеропорту у кількості 60 штук на загальну суму 585  тисяч гривень.

Наразі  у осіб, причетних до вчинення вказаного кримінального правопорушення, правоохоронці провели санкціоновані обшуки, у ході яких вилучили оригінали договорів та комп’ютерну техніку, на якій, ймовірно, виготовили підроблені договори.

Підозру оголошено 43-річному чоловіку за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 ( крадіжка вчинена в особливо великих розмірах) КК України. На даний час досудове розслідування триває. Вживаються заходи щодо виявлення та встановлення усіх осіб, причетних до скоєння цього злочину.

image
Переглядiв: 1940