Кропивничанка стверджує, що пасажирка випала з маршрутки через недбалість водія

24.06.2020 10:59
image

Жителька обласного центру стверджує, що пасажирка випала з маршрутки через недбалість водія маршруту № 15 сьогодні, 24 червня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила одна із свідків пригоди.

За інформацією, пригода сталася близько 7:50.

«Перед зупинкою на «старий» автовокзал я встала, щоб просто подивитися, де моя зупинка. Подумала, якщо люди будуть зупиняти маршрутне таксі, то я також попрошу вийти. Якщо ні, то мовчатиму. Водій почав мені кричати, що тут мені не зупинить. Я заперечила, відповівши, що навіть нічого не просила та що він не має права зі мною так розмовляти. Чоловік почав мені розповідати, що зупиняє лише у форс-мажорних ситуаціях та коли немає багато машин, на що я сказала, щоб зупинив, де зупинить вже», - розповіла жінка.

За словами пасажирки, після того, як водій зупинив маршрутку, вона вийшла та відійшла, щоб сфотографувати номера маршрутки. Однак у цей момент почула крики іншої пасажирки.

«Я побачила, що на асфальті біля маршрутки лежить жінка років 35-37. Вона плакала та істерично кричала. Її почав піднімати чоловік, а я зробила фото і швидко підбігла, щоб допомогти. У неї все обличчя було червоне, ймовірно підвищився тиск. Я запитала, чи потрібна допомога та що сталося. Як розповіла жінка, вона виходила на зупинці слідом за мною, але водій почав від’їжджати. Вона не встигла вийти і просто впала вперед. Від допомоги відмовилася та сказала, що звернеться до когось, щоб вирішити це питання. Водій бачив, що пасажир впав, але не встав допомогти. Він би міг хоча б допомогти та вибачитися по-людськи. Коли водій від’їжджав, то ще дивився вслід, мабуть, щоб побачити, чи підняли її», - додала містянка.

Як повідомила пасажирка маршрутки, пізніше вона зустріла жінку, яка впала, та ще раз поцікавилася її самопочуттям. Вона відповіла, що забила ногу.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до директора ПП «Олікс» Дмитра Вінницького, підприємство якого обслуговує маршрут № 15. Водій маршрутки повідомив протилежну до вищезазначеної інформацію.

«Ми вже отримали пояснення водія. Ситуація була наступною: водій повертав з вулиці Тельнова на Вокзальну. Для того, щоб повернути, йому потрібно стояти у крайньому лівому ряду. Він попередив пасажира: «На зупинці навпроти автовокзалу стати не зможу, тому що я потім не зможу вивернути з крайнього третього правого у крайній лівий ряд. Я зупинюся за світлофором». Після цього жінка поскаржилася, що він не зупинив там, де їй потрібно та вийшла, а за нею слідом ще одна пасажирка. Як пояснює водій, вона впала не з порога транспортного засобу, а вже після того, як вийшла. Можливо, зачепилася за бордюр. Ми провели з водієм додатковий інструктаж щодо правил перевезення пасажирів», - прокоментував Вінницький.
Переглядiв: 4189