Кропивничанка, яка підкинула під стіни лікарні дитину, має чотирьох дітей

24.03.2021 11:22

Правоохоронні органи встановили особу жінки, яка підкинула під стіни дитячої обласної лікарні новонародженого малюка. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив начальник відділу ювенальної превенції в Кіровоградській області Сергій Бочарніков.

Так, нею виявилася 31-річна породілля із Кропивницького, у якої ці пологи п’яті.

«Вона має чотирьох дітей, новонароджений малюк був п’ятим. У 2015 році у неї вилучали дитину, жінка притягувалася до адміністративної відповідальності за незалежне виконання батьківських обов’язків», - зазначив Сергій Бочарніков.

У поясненнях правоохоронцям жінка зізналася у скоєному.

«У своїх поясненнях щодо цього інциденту вона пише, що в дома у неї почалися перейми і протягом 5-10 хвилин це все відбулось. Вона самостійно перерізала пуповину, замотала її сірою ниткою, обмила та запеленала дитину, закутала її в ковдру  і потім враховуючи, що в неї інколи бувають приступи епілепсії та те, що вона має низький матеріальний достаток, вирішила віднести дитину в лікувальний заклад», - розповів Сергій Бочарніков.

Пояснити, чому вона дитину підкинула, а не написала відмову, жінка не змогла. Нині прокуратура вирішує питання щодо оголошення жінці підозри.

Як раніше повідомляв медіапортал DOZOR, новонародженого малюка підкинули під стіни лікарні у Кропивницькому. Хлопчик мав ознаки переохолодження. 

Переглядiв: 4573