Кропивницький боксер Бозорбой Матякубов підкорив п’єдестал «Кубка Акрополя» (ФОТО)

20.06.2022 09:58

Кропивницький боксер Бозорбой Матякубов підкорив п’єдестал  міжнародних змагань «Кубок Акрополя». Він виграв у фіналі змагань, який відбувся в Афінах вчора, 19 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Бозорбой Матякубов - переможець міжнародного турніру  в Греції, м. Афіни Три поєдинки  - три перемоги. У вазі 67 кг  спортсмен КЗОСДЮСШОР 2 студент ЦДПУ ім. В. Винниченка  факультету фізичного виховання. Вітаємо нашого спортсмена з гарним виступом та бажаємо подальших успіхів.  Ти молодчинка, так тримати!!!» - повідомив тренер боксера Вадим Саласенко.

У коментарі медіапорталу DOZOR спортсмен повідомив, що емоції, які він отримав під час змагань, незабутні. А перемогу він завоював для України та українців.

«Змагання проводилися в дуже класному місці – це місце, де проводилися Олімпійські ігри 2004 – Афіни. Коли я почув, що змагання будуть там, то подумав, що це просто чудово. Моїм суперником у фіналі став польський боксер – це був найскладніший бій, адже мій суперник був сильним. Ми боксували три раунди, в другому було гарне попадання, моєму супернику рахували нокдаун і одноголосним рішенням суддів я завоював перемогу у фіналі цього турніру», - розповів Бозорбой Матякубов.

Нагадаємо, Бозорбой Матякубов під час другого дня змагань здолав суперника з Сейшел, а під час третього – боксера з Болгарії.

Фото з сторінки Вадима Саласенка у Фейсбук 
Фото з сторінки Вадима Саласенка у Фейсбук 

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 1331