Кропивницький легкоатлет боротиметься за медаль у фіналі Діамантової ліги

06.09.2024 10:18

Легкоатлет Олег Дорощук, вихованець комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву - 2 Кіровоградської обласної ради», вперше у своїй кар’єрі отримав запрошення на фінал «Діамантової Ліги» - 2024. Про це повідомляє прес-служба обласної ради. 

Як повідомив наставник Олега Дорощука, тренер-викладач з легкої атлетики ОСДЮШОР - 2 Геннадій Здітовецький, кропивницький спортсмен отримав запрошення від організаторів «Діамантової ліги» приєднатися до числа учасників фінальних стартів сезону в дисципліні «Стрибки у висоту».

Раніше на інформаційних ресурсах обласної ради повідомлялось про те, що Олег Дорощук став бронзовим призером змагань зі стрибків у висоту етапів «Діамантової ліги» у Хожуві (Польща) та Римі (Італія). Річний сезон легкоатлетичних змагань «Діамантової ліги» зі стрибків у висоту складається з шести кваліфікаційних етапів, за підсумками яких шестеро спортсменів, які набрали найбільшу кількість балів, отримують запрошення до фінальних змагань, де вони сперечатимуться за звання «Чемпіон Діамантової ліги», грошовий приз та відзнаку «Діамантовий трофей».

Фінал «Діамантової ліги» відбудеться 13-14 вересня у Брюсселі (Бельгія).«Діамантова ліга» – одні з найбільш рейтингових легкоатлетичних змагань світу, засновані 2010 року Міжнародною асоціацією легкоатлетичних федерацій.Фото з соціальних мереж.    

Переглядiв: 215