Кропивницький легкоатлет Дорощук став "срібним" призером молодіжного чемпіонату Європи

17.07.2023 18:39

Топовий український спортсмен, кропивничанин Олег Дорощу став "срібним" призером молодіжного чемпіонату Європи, який пройшов у Фінляндії. Про це повідомляє ФЛАКО, інформує медіапортал DOZOR. 

Тренером спорстмена є Геннадій Здітовецький. Наразі для Олега Дорощука - це вже третє "срібло" ЧЄ. Під час цього річного турніру у стрибках у висоту він підкорив планку - 2,19 м і став другим.

«Не задоволений результатом. 2,19 – це не мій результат. Мене трохи ппідбивала біль в ахілі, не міг виконати свій стрибок. Дуже хотів і намагався виграти золото. Прикро, що це не вдалося», - зазначив у коментарі ФЛАКО Олег Дорощук.

На питання про подальші плани спортсмен відповів наступне:

«Чесно кажучи, будемо дивитися по ситуації. Планую поїхати на чемпіонат світу і виступити там, але як вийде, поки не можу сказати».

Ще один вихованець Геннадія Здітовецького, висотник Олег Тикул підкорив позначку 2,10 і став дев’ятим.Нагадаємо, молодіжний чемпіонат Європи проходить у місті Еспоо, Фінляндія, в ньому беруть участь легкоатлети віком до 23 років.Україна в цих змаганнях вже має два золота, які принесли Михайло Кохан (метання молота) та Артур Фельфнер (метання списа).

Переглядiв: 522