Кропивницький легкоатлет став «срібним» призером чемпіонату України

20.09.2022 11:51

Кропивницький легкоатлет Іван Буліч завоював «срібло» у чемпіонаті України серед юніорів, який пройшов у Івано-Франківську. Про це повідомляється на сторінці ФЛАКО, інформує медіапортал DOZOR.

Так, легкоатлет показав результат 14,12 м у потрійному стрибку.

 «Іван вперше виступає у цій віковій категорії, оскільки він ще має виступати серед юнаків. Ми вирішили спробувати сили саме в юніорському чемпіонаті, адже тут були гідні конкуренти в потрійному стрибку. Погодні умови були дуже складними: дощ, сильний вітер. Цього разу Іван стрибнув дещо гірше за свій особистий рекорд і показав результат – 14,12. Думаю, що виступ Івана гідний, тим більше, що він показав його з останньої спроби. Іван був єдиним юнаком, який стрибав у цьому специфічному виді стрибків, дуже добре, що він не побоявся взяти участь у цьому турнірі – завершальному у цьому сезоні», - зазначила Наталія Абраменко.

Крім цього, вихованиця Наталії Абраменко Аліна Скрипчук посіла 4 місце у бігу на 400 м з бар’єрами. Вихованець Геннадія Здітовецького Артем Пікаш став 6-им у стрибках в висоту. Вихованиця Вадима Приймака Вікторія Бондаренко стала 6-ою у бігу на 1500 м. Сьомим у потрійному стрибку став вихованець Вадима Приймака Олександр Білавенко.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 542