Кропивницький педагогічний виш співпрацюватиме з IT-компанією

22.06.2022 09:53

Між ректоратом ЦДПУ ім.В.Винниченка та керівництвом компанії Onix відбулася робоча зустріч, в рамках якої учасники заходу домовилися про співпрацю. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у виші.

Так,   на зустрічі були присутні викладачі та кращі студенти спеціальності 122 Комп'ютерні науки. В ході зустрічі обговорювались питання співробітництва та запровадження низки спільних проєктів.

Зокрема, сторони погодили проходження студентами факультету математики, природничих наук та технологій практики під керівництвом провідних ІТ-фахівців компанії Onix. У рамках програми виробничого навчання планується реалізувати проект з цифровізації університету. Амбітні плани авторів проєкту мають на меті створення унікального застосунку, корисного і цікавого і для студентів, і для викладачів ЦДПУ - своєрідний "університет в смартфоні".

Передбачається, що додаток стане одним із практичних кроків до масштабної організації цифрового освітнього середовища, що його почав університет ім. В. Винниченка.

Практика надасть можливість студентам у команді стейкхолдерів отримати цінні практичні навики, проявити всі свої найкращі якості і в подальшому - працевлаштуватися в компанії Onix. 

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 713