Кропивницький попрощався з загиблими захисниками України (ФОТО)

22.10.2022 13:41

В обласному центрі на Далекосхідному кладовищі відбулося прощання з загиблими захисниками України – Денисом Бойченком, Сергієм Суєтіним, Ростиславом Вакулішиним сьогодні, 22 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на прес-службу міськради.

Так,  36-річний солдат Денис Бойченко загинув  13 жовтня у бою в районі села Мала Сейдеминуха Херсонської області. Без батька залишилися двоє дітей. 51-річний старшина Ростислав Вакулішин загинув біля села Давидів Брід Херсонської області.  28-річний Сергій Суєтін загинув 13 жовтня в районі Давидового Броду на Херсонщині.

- Він був дуже достойною, світлою людиною, хорошим сім’янином. На війну пішов добровольцем, загинув, як Герой, - не може стримати сліз рідна тітка Дениса Ольга Мельничук.

- З Ростиком я познайомився у 1989 році, коли він прийшов до нас на Авдіївський коксохімічний завод. Через рік його забрали в армію, служив на підводному човні. Відбувши строкову, повернувся на підприємство, - ділиться спогадами товариш Ростислава Іван Зозуля. - Дуже хороша, компанійська людина. Був професіоналом своєї справи. Ми пліч-о-пліч майже 30 років пропрацювали в одній бригаді. Його будинок в Авдіївці розбомбили росіяни, він розрахувався з заводу і пішов до лав ЗСУ. Дружина Ростислава нині мешкає у Кропивницькому, я теж з онуками переїхав до вашого міста. В Авдіївці залишатися було просто неможливо через постійні обстріли.

Про Сергія Суєтіна розповіла староста його рідної Захарівки Новоукраїнського району Наталія Чаплигіна.

- Золота людина, зразковий син і батько. У них дуже велика родина. Ми всі в скорботі, з села дуже багато людей приїхали віддати йому останню земну шану. Небеса забирають найкращих — це без перебільшення про нашого Сергія. До Кропивницького він з сім’єю переїхав лише рік тому, купили будинок, будували плани на майбутнє, - повідомила пані Наталія.

Панахиду за загиблими відслужив єпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

Переглядiв: 1880