Кропивницький виш потрапив до ТОП-10 кращих педагогічних університетів країни

08.08.2022 12:39

Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка потрапив до ТОП-10 кращих  вишів України. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, на першому місці - Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, друга сходинка рейтингу – у Криворізького державного педагогічного університету. Замикає трійку лідерів Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка.

Кропивницький педуніверситет посів 10-ту сходинку рейтингу. Ректор вишу Євген Соболь прокоментував цей рейтинг так:

«Хороша оцінка нашої роботи.  ЦДПУ в ТОП 10 серед педагогічних закладів вищої освіти в Україні. Дані консолідованого рейтингу вищих навчальних закладів держави за 2022 рік презентував інформаційний ресурс «Освіта.UA».  Особливо цінною ця позиція є, коли врахувати обставини, в яких працюємо. Відтак, можемо констатувати не тільки класичний набір якостей і характеристик для університету, а ще солідну стресостійкість, зібраність та впертість у досягненні цілей.  Прямуємо далі до мети! Якої? Ясна річ, перемоги.  І, звичайно, першого місця в рейтингу», - зазначив Євген Соболь.

Переглядiв: 216