Кропивницький з благодійним концертом відвідав гурт «СКАЙ»: як це було (ФОТО, ВІДЕО)

11.12.2022 18:32

У Кропивницькому в обласній філармонії відбувся благодійний концерт легендарного українського гурту «СКАЙ» вчора, 10 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так,  30 гривень з кожного проданого квитка спрямують на потреби ЗСУ. Крім того, під час заходу відбулися благодійні аукціони, бажаючі мали змогу придбати футболку від гурту. Лот продали за 30 тисяч гривень. Фронтмен гурту Олег Собчук подарував благодійнику також прапор України з автографами музикантів «СКАЙ».  Також за 37 тисяч гривень під час аукціону продали відстріляний тубус ПТРК.

Перед виступом гурту гості концерту мали змогу насолодитися виступом співачки Sanna – українки, яка тривалий час жила в Америці, але повернулася, аби підтримати Україну.

«Дуже, дуже хочеться додому. Хоча ти ніби і прижився в чужій країні, але твій дім – це найсолодше, що є. Я хотіла б почути людей, які жили за кордоном. Бачу, що таких людей тут небагато, тому Кропивницький – це місто, в якому живуть патріоти, вам тут добре», - зазначила перед виконанням чергової пісні співачка.

Під час концерту панувала неймовірна атмосфера. Крім того, що глядачі мали змогу послухати живе виконання хітів гурту «СКАЙ», вони мали змогу ще і отримати спілкування з лідером гурту Олегом Собчуком, багато пісень він присвячував Збройним Силам України.

«Нам немає коли відступати, ми на своїй землі, нам чужого не треба. Тому ми переможемо обов’язково, в цьому немає жодного сумніву. Дуже хочеться тепла, любові, ніжності, але війна вносить свої корективи. І після нашої перемоги, яка теж настане, питання лише «Якою ціною?». Усі роблять все можливе, щоб ця ціна була меншою. Ми зможемо бути щасливішими, навіть трішечки легковажними», - так анонсував виконання пісень «Не відступатись і не здаватись» та «Легковажна» Олег Собчук.

«Війна зараз в голові та серці кожного українця. І дуже безглуздо робити вигляд, що нічого не відбувається. Кожен має робити те, що може заради нашої спільної і якомога швидшої перемоги. Чим ми і займаємося, і просимо вас про це теж. Тому що країна в нас одна і вона прекрасна. Ми вам дуже дякуємо за те, що ви прийшли. Ви не тільки послухали музику, ви задонатили і пришвидшили нашу перемогу. Дякуємо!» - звернувся до глядачів Олег Собчук.

Сумісно з ГО ВПО "Україна " та ТОВ" Star Label" на концерт гурту «СКАЙ»  запросили 30 сімей переселенців з окупованих міст України, які мешкають у Кропивницькому. Редакція медіапорталу DOZOR щиро вдячна адміністратору Кіровоградської обласної філармонії Марині Корунець за сприяння у висвітленні концерту.

Переглядiв: 2598