Кропивницька «Аеліта» підкорила міжнародний фестиваль (ФОТО)

15.01.2020 09:24
image

Зразковий  колектив-студія хореографічного мистецтва «Аеліта»  став переможцем міжнародного фестивалю пісні і танцю «Зима в Карпатах». Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила керівник колективу Олександра Ткаченко.

Так, фестиваль відбувся у місті Вижниця Чернівецької області. В ньому взяли участь понад 40 хореографічних колективів з низки областей України, а також Білорусі, Литви та Молдови.

««Аеліту» представляли 74 учасника. Ми зайняли перші місця у всіх вікових категоріях, зокрема, у категорії до 7 років, до 13 років, а також у категоріях від 14 до 16 років та змішаній (коли діти танцювали разом – ред.). Ми повезли нову танцювальну програму, один з номерів був «Щедрик», з яким ми виступили у змішаній віковій категорії. Всі інші номери – також нові хореографічні постановки, які поки не були представлені у Кропивницькому», - поділилася Олександра Ткаченко.  

За словами керівника колективу «Аеліти», маленькі танцюристи встигли відвідати екскурсію Чернівцями, на українському народному карнавалі у Вашківцях, а також встигли побувати у Мигово та покататися на санках та лижах.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 2790