Кропивницька галерея отримала рекордну кількість малюнків дітей з усієї України (ФОТО)

30.12.2020 11:00
image

Галерея «Єлисаветград», яка є організатором всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Щаслива дитина  - квітуча Україна», отримала рекордну кількість малюнків від юних учасників. Про це у коментарі  медіапорталу DOZOR повідомив засновник галереї Микола Цуканов.

 Так, цього року у конкурсі взяли участь 4207 дітей.

«2020 рік був дуже складний для нас, для всього світу. Організаторам Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Щаслива дитина - Квітуча Україна" дуже хотілося, щоб він закінчився на хорошій ноті. Тому, не зважаючи на те, що відповідно до Положення про конкурс, відправка дипломів учасникам відбувається до кінця січня, ми зробили подарунок тисячам дітей і івідправили їх у грудні. Адже кількість учасників щороку зростає і в цьому році в конкурсі взяла участь рекордна кількість – 4207», - розповів Микола Цуканов.
image
image
image
image
image
image
image

За словами організатора конкурсу, нині вже вдалося відправити 326 посилок з призами до 179 населених пунктів.  Ще 517 дітей отримали диплом переможця. Не забули організатори конкурси і про викладачів, які готували дітей – їм відправили подяки.

«Всі учасники учасники та викладачі людини отримали календар на наступний рік, на якому відображена робота художниці з Києва Каті Дудник. З перших чисел січня ми продовжимо видачу подарунків і дипломів учасникам з Кропивницького, які їх не отримали. Хочу подякувати усім дітям, батькам, викладачам, друзям, ЗМІ – без них ми не змогли б провести цей конкурс. Хочу побажати, щоб ми швидше пережили всі труднощі, увійшли в нормальний життєвий ритм і в Новому році щастя увійшло в кожен український дім!» - резюмував Цуканов.
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1301