Кропивницька галерея запрошує дітей долучитися до онлайн-виставки «Перемозі – 75!»

30.04.2020 06:34

В обласному центрі галерея «Єлисаветград» проводить онлайн-виставку «Перемозі – 75!» та запрошує долучитися до неї усіх бажаючих. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив власник галереї Микола Цуканов, інформує медіапортал DOZOR.

Так, мета виставки -  збереження пам'яті про внесок та роль українського народу у перемозі над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Бажаючі можуть до 8 травня розмістити одну роботу на вказану тему і розмістити її на сторінці конкурсу «Щаслива дитина – квітуча Україна», вказавши ім'я та прізвище автора, вік місце проживання, а також назву виставки «Перемозі – 75!».

«Згадайте з дітьми про своїх родичів та близьких, які приймали участь у тій страшній війні, розкажіть їм про випробування, що випали під час війни на долю нашого народу та всього людства, про рух опору, що піднявся на окупованій ворогом території, про славні подвиги солдат, що визволяли від загарбників рідну землю і ціною власного життя спасли людство від смертельного ворога – нацизму», - написав Цуканов.

Учасники онлайн виставки отримають дипломи.

image

 

Переглядiв: 591