Кропивницька мережа «Файно маркет» стала генеральним партнером міського реаліті-шоу «Хочу Тут Жити»

23.09.2020 12:22
image

В обласному центрі відбулася презентація унікального соціального проекту – першого міського реаліті-шоу «Хочу Тут Жити» вчора, 22 вересня. Місцева мережа супермаркетів «Файно маркет» стала генеральним партнером даного проекту, мета якого  -  популяризація життя в Кропивницькому, плекання почуття гордості за власне місто серед його жителів.  Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі супермаркетів.

За інформацією, проект підтримує велика кількість партнерів. Як відомо, центральний офіс мережі «Файно маркет» знаходиться в Кропивницькому. 90 супермаркетів розташовані на території Кіровоградської області. «Файно маркет» – яскравий представник сучасного соціально відповідального бізнесу, який створює нові робочі місця, сплачує податки до місцевого бюджету, інвестує в розвиток міста, бере активну участь у місцевих соціальних проектах, а також реалізовує власні.

Соціальна діяльність «Файно маркет» багатогранна - підтримка лікарів та людей похилого віку, надання допомоги особам, які опинилися у складних життєвих умовах, підтримка організацій, які опікуються безпритульними тваринами. Це лише незначна частина того, що робить «Файно маркет» для Кропивницького та його жителів.

Більше інформації про чинні соціальні ініціативи дізнавайтеся зі сторінок «Файно маркет» в соціальних мережах. 

 «Ідея реаліті-шоу нам дуже імпонує. Ми любимо наше місто, живемо та працюємо тут, виховуємо дітей та робимо власні великі та маленькі справи задля того аби зробити місто ще кращим. Кожен з нас вірить, що нам є чим пишатися та за що цінувати своє місто. Впевненні, що цей унікальний проект допоможе всім учасникам та глядачам поглянути на Кропивницький з нового ракурсу, дізнатися нові цікаві факти з історії міста та зробити свій внесок у покращення життя в нашому місті», - зазначила керівник відділу маркетингу «Файно маркет» Алла Зленко.
image

«Долучайтеся до проекту. Ви ще маєте час аби підготувати свою відеопрезентацію, в якій маєте розповісти, як допомагаєте робити місто кращим та чому варто жити саме в Кропивницькому. Будьте сміливими та креативними, давайте разом розвивати наше місто. Бажаємо успіху всім учасникам, нехай головний приз – однокімнатна квартира дістанеться найгіднішому!» - запрошує  до участі генеральний партнер реаліті-шоу.

image
Переглядiв: 1627