Кропивницька міськрада обрала полтавські фірми для організації Дня міста

18.09.2019 13:28
image

Міське управління культури підписало договір з переможцем тендеру щодо надання режисерських послуг та організації Дня міста сьогодні, 18 вересня. Про це повідомляється у системі публічних закупівель «Prozorro», інформує медіапортал DOZOR.

Так, у тендері взяла участь лише одна фірма – ФОП «Ковалевська Яніна Петрівна». Фірма зареєстрована у місті Полтава.  ФОП отримає 60 тисяч гривень за надання розважальних послуг, зокрема, пов’язаних з танцями та шоу.  

Варто зазначити, що управління культури та туризму обрало полтавські фірми і для інших потреб у День міста. Зокрема, технічне забезпечення музичним обладнанням - беклайн для виконавців надаватиме полтавська фірма ПП «Піар МЮЗІК». За ці послуги з міського бюджету витратять 84 400 гривень.

Ця ж фірма за 145 тисяч гривень надасть послуги з технічного забезпечення звуковим обладнанням (портальні звукові системи), ще 105 484 гривень підприємство отримає за комплект світлового обладнання та 110 тисяч за технічне забезпечення сценічними конструктивами.

Переглядiв: 1135