Кропивницька випускниця випустила кліп, присвячений рідній гімназії (ВІДЕО)

27.05.2020 14:56

Випускниця 9-го класу КЗ «Балашівська гімназія» Анастасія Гафтоник випустила музичний кліп, присвячений рідному навчальному закладу. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами випускниці, під час створення відео та виконання пісні у неї виникали найрізноманітніші емоції – сум, тому що розлучається з однокласниками та викладачами, а також вдячність за чудово проведений у гімназії час. 

«Я займаюся вокалом самостійно вдома, десь протягом чотирьох років. Ідея створити це відео виникла після того, як у гімназії повідомили, що є можливість створити відеоролики з нагоди випуску. Я захоплююся співом і давно планувала зробити щось подібне, тож вирішила зняти ролик, присвятити його школі як випускниця дев’ятого класу. Під час створення відео, запису пісні я спочатку хвилювалася, потім ми перезнімали фрагменти ролику  декілька разів і в результаті вийшло добре. Якщо чесно, під час процесу зйомок хотілося плакати, оскільки згадуючи чудовий час, проведений в школі, стає сумно, що навчання тут завершилося», - каже Анастасія Гафтоник.
image

Випускниця каже: відеоролик сподобався і викладачам, і її однокласникам та друзям, а це найбільша радість. Наразі Анастасія Гафтоник готується до вступу в інший заклад.

Переглядiв: 9453