Кропивницька влада не нестиме відповідальність за нещасний випадок в недобудові

15.01.2020 13:44

Влада обласного центру не нестиме відповідальність за нещасний випадок, який відбувся у недобудові на Жадова. Про це йдеться на сторінці міськради у Телеграмі, інформує медіапортал DOZOR

Так, вчора чоловік впав у шахту ліфта недобудови та наразі знаходиться у реанімаційному відділенні. Місцева влада зазначає, що не несе за це жодної відповідальності.

За словами начальника управління з надзвичайних ситуацій Сергія Коваленка, власником будівельного майданчика є житлово-будівельні кооперативи «Надія» та «Політ», до яких входять жителі Кропивницького. За допомогою державної підтримки у 1995 році почалося будівництво, але у кінці року припинилося через фінансову нестабільність.

«Я хочу підкреслити, що це не є об’єкт міської ради, а житлово-будівельного кооперативу. За законодавством, відповідальність несе власник будівельного майданчика. Ми систематично туди виїжджаємо і ганяємо дітей на цій недобудові. У листопаді ми звернулися до голів кооперативу, і вони пообіцяли, що щось будуть робити, але на сьогоднішній день все так і залишається. Цей об’єкт у неприглядному стані без охорони», - зазначив Сергій Коваленко.

Як повідомляв DOZOR, в обласному центрі на вулиці Жадова чоловік впав у шахту ліфта.

Переглядiв: 1920