Кропивницькі активісти провели спецоперацію з порятунку чаплі. Птах потребує допомоги

24.07.2020 05:30
image

В обласному центрі активісти спільноти Kroprivertour врятували поранену чаплю. Про це повідомив співзасновник Kroprivertour Євген Савранський у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

«Не встигли ми опублікувати вранці допис про птаха-красеня, як за кілька годин хлопець на ім’я Микола написав нам в Instagram, що цей птах поранений, знаходиться на території греблі ТЕЦ, сам прийшов до них і потребує допомоги. Не гаючи часу, ми зателефонували Миколі і пообіцяли, що допоможемо чим зможемо», написав Савранський.

Рятівники птаха звернулися до фахівця - Ірини Лісовської.

«Ірина все кинула і стрімголов помчалася з чоловіком рятувати птаха. Щоб зловити його, дівчині навіть довелося заходити по шию у воду!!! (рятівну операцію можете переглянути на сторінці жінки)», - пише Савранський.

Наразі птаху справді потрібна допомога, в нього перелом кінцівки зі зміщенням. У клініці зробили рентген, чаплі надали першу допомогу. Зараз життю птаха нічого не загрожує, але щоб він відновився, повернувся у природну стихію і жив надалі, потрібно робити операцію. Для цього необхідні кошти.

Активісти звертаються до небайдужих з проханням надати фінансову допомогу для лікування птаха.

Реквізити (Приват): 5168742223779392 - Левицька Ірина Федорівна.

Переглядiв: 909