Кропивницькі джитсери підкорили міжнародні змагання

14.12.2020 16:00
image

У Києві відбувся турнір Гран-Прі ТМС, який став історичною подією для українського джиу-джитсу. У результаті спортсмени кропивницького спортивного клубу «Борець» підкорили п’єдестал змагань. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив засновник клубу Євген Скирда.

«Це міжнародне гран-прі. У ньому брали участь 10 країн, 16 топових учасників. Це основний турнір, у якому наш спортсмен Роман Непота увійшов до трійки кращих спортсменів. Це перемога, гідна уваги, оскільки серед його суперників були світові лідери у цьому виді спорту.  Костянтин Живанов брав участь у супер-схватці зі спортсменом з Казахстану і виграв. У нашого спортсмена Сергія Красовського була супер-схватка з спортсменом з Ізраїлю, яку він теж виграв. Ще один спортсмен «Борця» Сергій Руснак  також боровся з спортсменом з Ізраїлю і теж виграв», - розповів Скирда.

За словами Скирди, у результаті турніру стипендії отримали два спортсмена СК «Борець» - Костянтин Живанов та Владислав Данчул. Стипендія передбачає, що  щомісяця спортсмени отримуватимуть по дві тисячі гривень, нові кімоно, спортивний одяг. Також спортсменам допомагатимуть у супроводі на усі турніри та змагання впродовж року.  

«Вчергове  переконався, що ми рухаємося в правильному напрямку. Не потрібно створювати собі ідолів. Неважливо, де ти живеш, в Ріо, Нью-Йорку чи Кропивницькому,адже якщо у тебе є бажання і ти впевнений в собі, тебе не зупинити. Так, вчора ми не змогли перемогти, але це і закономірно, але завтра перемога буде за нами, працюємо далі», - зазначив Скирда.
Переглядiв: 817