Кропивницькі школярі стали переможцями конкурсу «Майбутнє України» (ФОТО)

07.11.2019 14:02

Слухачі Кіровоградської академії наук здобули перемоги у всеукраїнській виставці-конкурсі «Майбутнє України». Про це медіапорталу DOZOR повідомили в академії.

Так, слухачі МАН презентували свої науково-технічні розробки і змагалися за першість в інноваціях. Під час фіналу діти демонстрували розроблені макети, захищали проекти та відповідали на запитання членів журі.

У результаті учень 11 класу Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв) (науковий керівник Мірошніченко О.І.) Олександр Терпак та учениця 11 класу ОНЗ «Петрівський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – ЗШ І-ІІІ ступенів» Знам’янської районної ради Кіровоградської області Анна Холявинська в номінації «Матеріалознавство та перспективні технології» здобули перше місце за проект «Дослідження впливу магнітного поля на фізичні характеристики кристалів» (науковий керівник Рябовол О.І.).

Учень 9 класу Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв) Максим Марченко в номінації «Машинобудування» презентував цікавий винахід «Робот маляр» та здобув третє місце.  (науковий керівник Мірошниченко О.І.);

Крім цього учень 11 класу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №19-дошкільний навчальний заклад «Лісова казка» Олександрійської міської ради Кіровоградської області» Дмитро Стеблина в номінації «Технічна творчість та винахідництво» представив проект «Технологія бездротової передачі та продукування електроенергії» і посів третє місце. (наукові керівники – Амосов В.В. і Піскова С.В).

image
image
image
Переглядiв: 1483