Кропивницькі школярі змагалися за безкоштовну поїздку до Львова на фестиваль (ФОТО)

26.02.2020 16:15
image

В обласному центрі у бібліотеці-філії № 19 відбувся другий тур всеукраїнського конкурсу «Книгоманія» сьогодні, 26 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, нещодавно пройшов перший тур серед шкіл Кропивницького, де обрали переможців, які сьогодні змагалися із читачами бібліотеки-філії № 19.

У конкурсі взяли участь 8 учнів 6 та 7 класів, які намагалися якнайшвидше відповісти на запитання під час вікторини.

«Цей конкурс проводиться вже більше 10 років. Сьогодні юні читачі показали свої знання художніх творів, світової та української літератури. Ми обирали твори не зі шкільної програми, тому дітям було важче, але вони показали гарний результат», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR завідуюча бібліотеки-філії № 19 Олена Більченко.
image
image
image

Окрім вікторини, школярі демонстрували свої щоденники, де писали детальний аналіз щонайменше 8 творів, які вони прочитали. Це також враховувалося при підрахунку голосів.

За підрахунками, переможницею стала учениця 7-го класу НВО «Науковий ліцей» Тетяна Гришина.

«Більшість книжок я читаю для себе, але і шкільну програму не оминаю. Вирішила спробувати свої сили і приємно вражена. Більшість питань для мене були не важкими. Мені здається, що переважна кількість запитань була пов’язана із фантастикою. Я дуже хочу виграти у третьому турі та поїхати до Львова, адже вже була там разом із  сім’єю і впевнена, що навіть прогулянка по місту буде дуже цікавою для мене», - поділилася враженнями Тетяна Гришина.

В останньому турі змагатимуться діти з області, де і оберуть переможця, який безкоштовно поїде на фестиваль.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1267