Кропивницькі спецпризначенці презентували військову службу на масштабній виставці (ФОТО)

30.09.2019 12:22
image

Військовослужбовці 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго презентували військову службу за контрактом у силах спеціальних операцій під час виставки «Consumer Electronics & Entertainment». Про це йдеться на сайті полку, інформує медіапортал DOZOR.

Так, захід пройшов у Києві. Consumer Electronics & Entertainment (CEE) 2019 – це масштабна виставка електроніки, електротехніки, ігор, розваг, технологій і електротранспорту в Україні. Цьогоріч в ній взяли участь понад 100 лідерів світової індустрії. Паралельно їз нею відбувся фестиваль «CEE Games-2019», в рамках якого команда бійців полку провела дружній матч в «Counter-Strike» з глядачами. Також представила службу в ССпО. Всі бажаючі мали змогу сфотографуватись з військовослужбовцями полку, які прибули на захід в повній екіпіровці, зі штатним озброєнням.

«Спочатку ми були трохи шоковані побаченим та згодом кожен із нас був у захваті. На фестивалі зустрічались і ті, хто досі не розуміє, що таке війна і що відбувається в нашій країні. Тому ми максимально намагались донести ту атмосферу, в загальних рисах розповісти про наші завдання та своє призначення», – розповів військовослужбовець, учасник виставки.
image
image
image
image

Фото з сайту третього полку спеціального призначення

Переглядiв: 1448