Кропивницькі танцівники «підірвали» соцмережі патріотичним перфомансом на головній площі міста (ВІДЕО)

09.05.2022 09:23
image

Танцівники Bondini Team «BodyBoom Studio» підкорюють соцмережі виступом на головній площі Кропивницького. Патріотичний перфоманс під пісню «Ой, у лузі червона калина» збирає сотні тисяч переглядів у Tik-Tok та Instagram Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами хореографа-постановника Bondini Team «BodyBoom Studio» Аріни Бондіні, у виконанні хореографічного номеру взяли участь 30 танцівників з професійних груп.

«Ми відновили роботу нашої студії заради того, щоб підтримувати економіку України. У нас також діють безкоштовні заняття для переселенців, які проживають на території міста. Коли виходила на роботу, то мала завдання придумати та реалізувати хореографію для моїх студентів. І це мала бути обов’язково патріотична пісня, під яку танцівники б виконували хореографію. Обрала вже легендарну пісню «Ой, у лузі червона калина». Ідея цієї постановки мала нести користь у ці складні для України часи та пришвидшити нашу перемогу. З одного боку, може виникнути питання, яким чином це можна зробити за допомогою танцю? Але можу сказати, що після того, як відео з нашими танцівниками оприлюднили у соцмережах, ми отримали безліч позитивних коментарів про те, що українці – найкращі, подяки за підтримку. Нам писали і військові ЗСУ та дякували. Моя учениця оприлюднила це відео у Tik-Tok, воно набрало близько 800 тисяч переглядів та кілька сотень коментарів, а також 15 тисяч переглядів в Instagram», - хореограф-постановник Bondini Team «BodyBoom Studio» Аріна Бондіні.

За словами хореографа-постановника, наразі у студії працюють над другим перфомансом та підбором треку та хореографії, яка влучить у кожне українське серце своєю щирістю.

«Думаю, ми несемо користь людям: комусь ми підняли бойовий дух, хтось отримав позитивний настрій на весь день. Ми працювали над танцем десь протягом 2,5 – 3 тижнів. Коли працювали над цим, багато наших дівчат поверталися з-за кордону додому, це теж на нас вплинуло позитивно і підбадьорило. Адже вони хочуть працювати і танцювати саме у Кропивницькому, це мене дуже мотивувало. Так, над хореографічним виступом працюють танцівники професійної групи, але в нас є заняття для усіх, для новачків теж, тож усіх, хто хоче спробувати, але ще не долучився, запрошуємо на заняття», - зазначає хореограф-постановник.
Переглядiв: 9460