Кропивницьких вчителів нагородили відзнаками та привітали концертом (ФОТО)

29.09.2020 13:04
image

В обласному центрі у філармонії нагородили вчителів напередодні професійного свята сьогодні, 29 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, міську педагогічну премію ім. В. Сухомлинського отримали вчителі освітнього закладу «Вікторія-П» Наталія Прокопець, освітнього закладу № 1 Тетяна Романова, закладу дошкільної освіти Надія Несмашна, закладу дошкільної освіти № 60 Тетяна Малихіна та Центру дитячої та юнацкої творчості Людмила Коваленко.

image
image
image
«Шановні мої колеги, щиро вітаю вас з нагоди нашого професійного свята – Дня працівника освіти. Високо ціную вашу людяність, терпіння, розуміння та бажання до самовдосконалення. Я низько вклоняюся вам за вашу працю. Саме від вас і від нас залежить, яким буде майбутнє нашої держави. Бажаю вам здоров’я, злагоди та всього найкращого. Ціную вас», - привітала педагогів начальник управління освіти Лариса Костенко.

Крім того, грамоти та подяки міськради вручили директору закладу дошкільної освіти № 17 Юлії Бережній, заступнику директора освітнього закладу № 25 Аді Левшун, вихователю-методисту закладу дошкільної освіти № 68 Світлані Біді, вихователю-методисту закладу дошкільної освіти № 46 Наталії Волєговій та директору закладу дошкільної освіти № 70 Світлані Зайцевій.

«Я працюю вже 26 років саме в цій школі. Піти працювати вчителем мене спонукала, мабуть, можливість чомусь навчити дітей. З учнями можна постійно дізнаватися щось нове та залишатися дитиною. Робота зовсім не набридла мені, тому що увесь час приходять різні діти і я чомусь в них вчуся. Відчуваю, ніби навіть отримую якийсь заряд від дітей. Не дивлячись на маленький матеріальний дохід, я отримую задоволення через те, що є підтримка від моєї родини та батьків класу», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR вчитель загальноосвітньої школи № 4 Ірина Колос.
image
image
image

Під час заходу сертифікати на отримання інтерактивного обладнання вручили педагогам освітнього закладу № 4, 6, 8, 16, 20 та 35.  Урочистості завершили концертом національної капели бандуристів України.

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2901