Кропивницький апеляційний суд перейшов під охорону служби судової охорони

28.07.2020 13:40
image

Кропивницький апеляційний суд перейшов під охорону служби судової охорони сьогодні, 28 липня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

Співробітники служби підтримуватимуть внутрішній порядок, забезпечуватимуть пропуск осіб, що прибувають до адміністративної будівлі, та контроль за  переміщенням майна з адміністративної будівлі, вживатимуть заходів щодо запобігання вчиненню правопорушень відвідувачами суду.

Для виконання завдань співробітників підрозділу служби забезпечено спеціальними засобами захисту та необхідним спорядженням.

Довідково:

Взяття  будівлі апеляційного суду під охорону співробітниками Служби визначено Законом України «Про судоустрій і статус суддів», Положенням про Службу судової охорони, затвердженим рішенням Вищої ради правосуддя 4 квітня 2019 року № 1051/0/15-19 (зі змінами), спільним наказом Державної судової адміністрації України та Служби судової охорони від 30 січня 2020 року № 42/60, наказом Служби від 11 жовтня 2019 року № 173 «Про затвердження Положення про організацію несення служби з охорони приміщень судів, органів та установ системи правосуддя, підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, забезпечення в суді безпеки учасників судового процесу та виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їх сімей, працівників суду».

Спільним Наказом голови Кропивницького апеляційного суду  та начальника Територіального управління Служби судової охорони у Кіровоградській області від 22.07.2020 року №29/100 затверджено правила пропуску осіб до будівлі Кропивницького апеляційного суду.

Переглядiв: 894