Кропивницький колектив «Аеліта» підкорив хореографічний фестиваль (ФОТО)

30.05.2021 16:47
image

Зразковий колектив - студія хореографічного мистецтва "Аеліта" посів перше місце на фестивалі «Тріумф-Фест», який відбувся вчора, 29 травня. Про це медіапорталу DOZOR повідомила художній керівник колективу Олександра Ткаченко.

Так, фестиваль пройшов в місті Умань. В ньому взяли участь 72 учасники колективу «Аеліта».

«У заході взяли участь колективи з Ірпеня, Одеси, Миколаєва, Умані, Черкас та інших міст України. За оцінками журі, наш колектив посів перше місце, у фестивалі взяли участь наші вихованці різних вікових категорій. Найменші учасники віком від 3 до 5 років. Найстарші – 14+ - це змішана доросла категорія. Ми презентували новий номер, який буде основою нашої нової хореографічної вистави, прем’єра відбудеться 30 червня в обласному художньому музеї. Після фестивалю усі учасники відвідали новий парк в «Фентезі Софіївка»», - розповіла Олександра Ткаченко. 

Також Олександра Ткаченко додала, що вже 5 червня, о 10:00, за адресою: вулиця Куроп'ятникова, 29,  відбудеться набір до колективу «Аеліта», в якому можуть взяти участь діти та молодь. Навчання безкоштовне.  Довідки за номером: 0667929444.

image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1523