Кропивницький кулінар порадила швидкий рецепт закуски для новорічного столу

31.12.2019 09:20

Для новорічного столу кожна господиня намагається готувати найсмачніші страви. Нерідко створення кулінарних шедеврів для свята забирає багато часу, тому відомий кулінарний блогер Галина Артеменко порадила швидкий рецепт приготування смачної закуски «Чізболл» з різними видами сиру.

«Чим простіше у приготуванні буде те, що з’явиться на святковому столі, тим краще. Ідеально – варіативні закуски, коли можна відокремити основу, базу, а потім постійно з нею варіювати. Саме тому я пропоную рецепт, де є загальна основа, яка готується за кілька хвилин, має безкінечну варіативність та є суперовою заміною традиційній сирній тарілці і дуже стильно виглядає», - написала кулінарний блогер в своєму професійному профілі у соцмережі
image

Інгредієнти:

- Твердий сир «Кантрі» - 3 упаковки;

- крем-сир – 3 упаковки;

-харчові дріжджі – 1ч.л;

- Сметана (за смаком);

- Сіль, перець.

Варіант топінгу № 1:

- Грецькі горіхи – 100 г;

- Сушений часник – 1 ст. л.

Варіант топінгу №2

- Суміш перців горошком – 1 упаковка;

- Орегано – 2 ст. л;

- В’ялені томати – 50 г.

Варіант топінгу №3

- Несолодкі кукурудзяні пластівці – 50 г;

- Паприка – 1 ст.л.

У блендері слід подрібнити сир та додати всі інші інгредієнти. Має вийти пастоподібна маса, яку слід розділити на 3 частини, загорнути в харчову плівку, надати форму кулі та відправити до морозильної камери на 15 хвилин.  Після цього слід подрібнити горіхи та змішати з часником, перець розтерти та змішати з орегано та томатами, а пластівці  подрібнити і змішати з паприкою. Кулі потрібно обваляти в топінгах.

Фото зі сторінки Галини Артеменко в Instagram

Переглядiв: 932