Кропивницький народний ансамбль відзначив 50-річний ювілей (ФОТО, ВІДЕО)

13.05.2020 13:44
image

Народний ансамбль бального танцю «Конвалія» відзначив свій 50-річний ювілей вчора, 12 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, урочистості з нагоди свята були заплановані заздалегідь – мав відбутися масштабний концерт в обласній філармонії. Однак через карантинні обмеження святкування проводилося в онлайн-режимі.

«Це були вітання в онлайн-режимі. До заходу долучилися учасники попередніх складів «Конвалії» та сучасного складу ансамблю. Вони заходили за допомогою скайпу, телефонували, спілкувалися. Ми разом згадували роки, що минули, також думали про майбутнє.  50-років для такого колективу – це початок, великий старт. Це досвідчений колектив, але молодий, для ансамблю 50 років – це не вік», - поділився з медіапорталом DOZOR заслужений працівник культури України, керівник народного ансамблю бального танцю «Конвалія» Ігор Спінул.

image
image
image
image

Загалом до онлайн-святкування долучилося 400 гостей. За словами Спінула, святкування ювілею у філармонії не скасували, а перенесли. Захід має відбутися вже восени.

«Ми мали відзначити день народження колективу в обласній філармонії. Ми створили повністю нову програму. Скоріш за все святкування перенесемо на жовтень, подивимося на подальшу ситуацію в країні. До святкового концерту долучаться 300 учасників», - додав керівник ансамблю.

image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Фото зі сторінки Ігоря Спінула у Фейсбук 

 

 

Переглядiв: 1921