Кропивницький школяр потрапив до фіналу конкурсу International Public Speaking Competition

14.05.2021 06:42
image

Учень 10-Б класу НВО №6 Нікіта Саітов потрапив до фіналу International Public Speaking Competition – конкурсу публічних виступів та міжнародного культурного обміну в Лондоні. Про це повідомляється на сторінці закладу у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, кропивницький школяр представляв нашу країну на конкурсі, що збирає талановиту молодь з усього світу. Цьогоріч захід проводився в онлайн-форматі, в ньому фіналісти майже з 40 країн зустрічалися, спілкувалися та навчалися через Zoom платформу.

Днями конкурсанти знайомилися та презентували свої країни, далі організатори присвятили британській столиці та провели незабутні екскурсії визначними локаціями Лондону.

Під час чергового дня змагання конкурсанти, зокрема, Нікіта Саітов, змагалися за вихід в суперфінал. Присутні насолоджувалися яскравими, змістовними промовами учасників. Члени журі вагалися, обираючи кращого оратора в групі. Їх фаворитами стали українець та представник Малайзїї, який і став переможцем. Водночас експерти відзначили, що 15-річний кропивничанин - віртуозно аргументує власну думку, ставить влучні запитання та блискуче структурує інформацію. До того ж, Нікіта Саітов став наймолодшим серед фіналістів, яким є 19 – 20 років.

Переглядiв: 1224