Кропивницький став учасником фестивалю повітряних куль (ФОТО)

08.07.2020 11:36
image

Кропивничанин Валерій Оніпченко взяв участь у сімейному фестивалі повітряних куль «Мама, я вдома», який пройшов днями на Київщині. Про це учасник заходу розповів у коментарі медіапорталу DOZOR.

Так, кропивничанин, за фахом є бортінженером, займається повітроплаванням досить тривалий час. Оніпченко каже: робить це для свого задоволення та долучає усіх бажаючих до польотів на повітряній кулі. Цього разу кропивничанин долучився до сімейного фестивалю на Київщині і від заходу отримав масу позитивних емоцій.

«Ми – всі, хто займається повітроплаванням, намагаємося триматися разом, оскільки так простіше та веселіше. Усі заходи, пов’язані з повітроплаванням – це масштабно, яскраво та видовищно. Усе, що було на фестивалі, який минув, складно описати словами – це просто треба бачити. Коли одночасно 20 бортів у небі, багато щасливих людей з емоціями радості на обличчях – це круто, це виглядає по-європейському. Таке видовище варто побачити. І хоча захід був досить закритим через карантинні обмеження, до нього долучилися ті, хто мав сертифікат на політ та волонтери, які допомагали в організації заходу. Тим не менш, досить велика кількість людей долучилася просто так, щоб просто подивитися на це видовище», - розповідає учасник фестивалю.
image
image

За словами Валерія Оніпченка, з борту його повітряної кулі Київщину з висоти побачили 14 людей. До участі у фестивалі у якості волонтерів долучилися і інші представники Кропивницького – члени автоспільноти KropCar.

«Це не бізнес, це не про те, щоб посадити людей на борт по максимуму, скільки влізе. Це кайф. Головне – принести емоції і собі, і людям. Коли я бачу очі пасажирів після посадки на землю, то у мене від емоцій виникають мурашки на шкірі. Я радію разом з ними. І заради емоцій людей варто займатися цією справою», - додав Оніпченко.

Наступним масштабним заходом, який має відбутися на Кіровоградшині, буде авіаційний фестиваль, до якого кропивничанин теж планує долучитися.

image
image

Фото зі сторінки Валерія Оніпченка у Фейсбук 

Переглядiв: 1610