Кропивницький виш планує придбати літак за 13 мільйонів

03.11.2019 09:20

Льотна академія у Кропивницькому планує придбати однодвигунний літак. Відповідне оголошення про можливість подання пропозицій для участі у тендері опубліковане у системі публічних закупівель Prozorro, інформує медіапортал DOZOR.

Так, закупівля літака передбачена для підготовки пілотів та отримання ними свідоцтв авіаційного персоналу та кваліфікаційних відміток за рейтингами польотів за приборами (IR) та вночі) (кошти державного бюджету).

Сума, яку може витратити академія, складає 13 261 500 гривень. Згідно з умовами тендерної документації, літак має бути обладнаним подвійним органом управління в кабіні, для використання інструктором і курсантом (органи управління з переключенням управління не допускаються), мати шасі, бути об лаштованим навігаційною системою та пілотажно-навігаційними приладами, а також приладами контролю роботи двигуна. Максимальна злітна вага транспортного засобу має бути не менше, ніж 1000 кг, літак має відповідати однодвигунному літаку типу Cessna-172 або його еквіваленту, новому або вживаному з повним набором документів.

Літак має бути випущеним не раніше 2014 року та містити залишки ресурсів, строків служби, та всіх комплектуючих виробів включаючи двигун та повітряний гвинт не  менш ніж 1200 (тисяча двісті) годин та три роки.

Кінцевий термін подання пропозицій – 2 грудня. Поставка літака має бути до 31 грудня цього року.  

Переглядiв: 664