Кропивницьким студентам пропонують стажування у Канаді

17.09.2019 07:12

Студентам третього курсу бакалаврату пропонується подавати документи на участь в програмі оплачуваних науково-дослідницьких стажувань в університетах Канади. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у ЦНТУ. 

Так, стажування триватиме з травня по вересень 2020 року.

За інформацією, програма Mitacs Globalink Research Internship – це міжнародна ініціатива для іноземних студентів з Австралії, Бразилії, Китаю, Франції, Індії, Німеччини, Мексики, Саудівської Аравії, Тунісу та України для дослідницького стажування в Канаді.

Учасники, що пройшли відбір, проходять 12-тижневе дослідницьке стажування під керівництвом канадських викладачів університетів з різних наукових дисциплін: від інженерних, технічних і математичних до гуманітарних і соціальних наук. Програма стажування в даний час доступна в більш ніж 60 університетах Канади. Випускники програми Globalink Research Internship, що зацікавлені в поверненні до Канади для навчання в магістратурі, мають право на отримання стипендії Globalink Graduate Fellowship.

Програма включає:

- роботу над спільним проектом з професором канадського університету (згідно ваших інтересів, навичок та попереднього досвіду);

- переліт Україна-Канада та Канада-Україна;

- трансфер з аеропорту до місця вашого проживання;

- стипендію на житло, харчування та проживання;

- медичне страхування;

- зарахування на період стажування до канадського університету;

- підтримку студентів-менторів на кампусі канадського університету;

- можливість відвідування заходів, воркшопів, семінарів з професійного розвитку;

- сертифікат, що підтверджує проходження програми Globalink Research Internship.

Усі сторони, що беруть участь у програмі Canada’s Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine, повинні дотримуватися вимог канадського університету, що стосуються етики дослідницької та наукової діяльності, згідно з політикою Mitacs щодо порядності досліджень.

Всю детальну інформацію можна знайти за цим посиланням. 

Переглядiв: 438