Кропивницького поліцейського підозрюють у службовій недбалості, через яку держава втратила 700 тисяч

06.04.2021 10:50

Завідувачу одного із секторів Управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУ Нацполіції в Кіровоградській області за фактом  службової недбалості повідомили про підозру. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

Слідчі встановли, що працівник поліції, будучи матеріально відповідальною особою, не вжив заходів щодо збереження ввіреного йому недобудованого багатоквартирного будинку в Кропивницькому. Внаслідок неналежного виконання службових обов’язків поліцейським державі завдали збитків у сумі 746 851 грн.

Працівнику поліції повідомили про підозру у службовій недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Досудове розслідування  провадження здійснюють слідчі територіального управління ДБР у м. Миколоєві, оперативний супровід – Кіровоградське управління ДВБ НП України.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Переглядiв: 721