Кропивницьку молодь запрошують безкоштовно навчитися ораторській майстерності

16.10.2019 06:59
image

Молодь обласного центру запрошують взяти участь у «Школі ораторської майстерності», яку організовує ГО «Перспектива молоді» у суботу, 19 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори.

Так, мета заходу -  об'єднати активну молодь міста Кропивницького для того, щоб дати базові навички ораторської майстерності та публічного виступу.

"З необхідністю вимовити публічну промову рано чи пізно стикаються всі. А вміння говорити впевнено і грамотно істотно спрощує життя людини і допомагає у навчанні та роботі. Сфера практичного застосування ораторського мистецтва охоплює кола спілкування з колегами, керівництвом, сім'єю, близькими та друзями. Ораторське мистецтво - це не тільки вміння гарно висловлювати свої думки, а й утримувати увагу аудиторії навіть простими словами, переконувати її у чомусь чи спонукати до певних дій. Це мистецтво, що потребує волі, зусиль і наполегливої праці над собою.", - розповіла координатор проекту Дар'я Решетнікова.
"Всіх бажаючих опанувати ораторське мистецтво запрошуємо відвідати "Школу ораторської майстерності". Захід відбудеться в конференц-залі готелю "Рейкарц", - зазначив голова ГО "Перспектива молоді" Дмитро Бабак.

Детальнішу інформацію можна отримати за посиланнями в соцмережах  Instagram,  Facebook

Контактна особа: Дар'я Решетнікова  (0950093025).

Переглядiв: 1310