Кулінар із Кропивницького отримав чорний фартух від Ектора Хіменеса-Браво (ВІДЕО)

12.10.2020 12:49
image

Учасник кулінарного шоу «МастерШеф» із Кропивницького Роман Петрушенко отримав чорний фартух. Таким виявився його результат у 6-му випуску 10 сезону, інформує медіапортал DOZOR.

Так, першим конкурсом цього випуску було кулінарне колесо фортуни у якому учасники самостійно розділилися на дев’ять пар. Роман Петрушенко із Кропивницького готував у парі із Едуардом Мішугою, а Ірина Маленко, яка живе в Олександрії, з Катериною Дем'яновою. Учасники за 10 хвилин склали ресторанне меню, на приготування якого їм виділили 2 години. Щоб ускладнити завдання, протягом конкурсу учасники крутили барабан, на якому обиралося додаткове завдання в конкурсі.

У результаті, пара Романа Петрушенка отримала найбільше зауважень, саме тому він отримав чорний фартух.

Вже наприкінці випуску, Роман брав участь у битві чорних фартухів. Учасники отримали завдання, приготувати ресторанну їжу, яка повинна була вистояти силу вітру. Так, кулінар із Кропивницького вирішив готувати яловичий стейк з пюре із селери та моркви, які доповнив соусом із маракуї, полуниці та меду.

Хоч суддям і не сподобалось поєднання стейка із солодким соусом, Роман все ж таки отримав білий фартух і продовжив боротьбу за звання кращого кулінара країни.

Переглядiв: 1104