Культурно-мистецький фонд Стрижакова оголосить конкурс грантів і проведе майстер-клас

24.05.2017 08:37
image
Культурно-мистецький фонд «Перспектива»,  який заснував громадський діяч Артем Стрижаков, оголосить конкурс на отримання грантів у неділю, 28 травня. Про це  повідомляється на офіційній сторінці Фонду у Фейсбуці, інформує DOZOR
Так, про терміни і умови проведення конкурсу  буде оголошено під час проведення майстер-класу з написання грантових проектів у неділю, 28 травня, о 12.00 у галереї «Єлисаветград», яка знаходиться за адресою: вулиця Пашутінська, 36. 
За інформацією організаторів, під час заходу виконавчий директор Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Олександра Ткаченко розповість про умови конкурсу та механізм створення якісного проекту, спрямованого на отримання гранту. Крім цього, успішним досвідом отримання грантів поділиться  голова КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» Алла Волошина та переможці конкурсу Фонду «Перспектива» 2016 року Євгеній Новосьолов, Дмитро Бабак та Ольга Краснопольська. 
Для участі у тренінгу необхідно зареєструватися до 16:00 суботи, 27 травня, за телефоном: 099-77-360-77 або особисто за адресою: вул. Дворцова, 27/25. 
Нагадаємо, у травні минулого року Культурно-мистецький фонд «Перспектива» надав гранти переможцям конкурсу, якими стали відразу три проекти.  Зокрема, «Поезія стін»,  «UmbrellaSky» та  «Щаслива дитина - квітуча Україна». Протягом минулого року усі три проекти були успішно втілені в життя.image
image
image
image
image

Фото зі сторінки Фонду у ФБ

Переглядiв: 1739