Лауреат премії «Найкраща українка в професії» презентувала свої книги у Кропивницькому (ФОТО)

30.09.2020 08:31
image

В обласному центрі відбулася презентація книг заслуженого економіста України, науковця, переможниці конкурсу «Найуспішніша жінка в професії» Галини Кузьменко вчора, 29 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захід під назвою «Наука як покликання» відбувся в бібліотеці ім. Д. Чижевського. До нього долучилися друзі та колеги автора - відомі науковці, а також студенти. За словами автора книг Галини Кузьменко, важливість книги не треба недооцінювати. Адже кожен, хто хоче стати кращим, має читати.

«Сьогоднішній захід присвячений книзі. Мені вдалося написати більше 20 книг. Це, звичайно, чудовий здобуток. Книга - це наша скарбниця. І усім нам треба читати, якщо хочеться створити з себе успішну людину», - зазначила автор виставки.

Серед написаних Галиною Кузьменко книг – монографії, наукові книги, поезія та проза. Є книги, які допоможуть стати професіоналом, є видання, присвячені екології – збереженню нашого світу в сьогоднішніх умовах.

«Кожна книга писалася в певний важливий для мене період часу. Можливо, це йшло від бога, можливо, від суспільних завдань. Але головні завдання йшли від душі. Мої книги присвячені тому, щоб життя кожної людини було щасливим. Я теж зростаю душевно, коли їх пишу. Книги присвячую тому, щоб життя кожної людини стало більш досконалішим», - пояснює Кузьменко.
image
image
image
image
image
image

Особливою для себе книгою Галина Кузьменко вважає ту, яку присвятила своєму батькові і родині. 

«Кожна книга особлива і цінна для мене, адже всі вони народжені з великою любов’ю, у них вкладена енергія, сила серця, душі, розуму. Та є такі книги, які присвячені моїй родині. Можливо тому, що все починається з сім’ї. У мене є книга «Слово про батька». Я її дуже люблю, адже сама була народжена в любові. Батько дуже хотів третю дитину, на той момент у нього вже було двоє синів. Я сьогодні згадувала, що ніхто на нас не кричав, погляд батьків був для мене законом. Ця книга про батька – дослідження родини, генеалогічного дерева, вона йде до далеких  дідусів та бабусь», - розповіла автор книг.

Галина Кузьменко переконана: для того, щоб держава була успішною, усі покоління, які в ній проживають, мають читати. Суспільство має цікавитися книгами.

«Коли я була у Фінляндії, то бачила, як родини в кафе сидять і читають книги, у Швеції спостерігала за читачами книг у метро. Молодь Польщі теж читає у метро. Ми теж маємо це робити, адже книга дає самостійні знання у різних сферах. Якщо ми чогось потребуємо, нам не вистачає знань, ми можемо звертатися до книги. Кожна людина ставить перед собою завдання – стати успішним. І в цьому допоможе читання потрібної літератури»,- каже Кузьменко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

image

Свої наробки автор видає та презентує друзям, адже знає що кращий подарунок - це книга.  

image
Переглядiв: 1914