Легендарному директору «Гідросили» виповнилося 80 років

28.02.2017 13:15

image

Колишній директор підприємства «Гідросила» Гарій Васильович Бугреєв сьогодні святкує ювілей - 80-річчя. Про це написав на своїй сторінці в Фейсбуці нинішній керівник - голова наглядової ради в ЗАТ "Гідросила ГРУП" Павло Штутман.

«Я вважаю його своїм учителем і вдячний йому за це. Він прийшов на завод в 1959 році учнем терміста в «гарячий» цех, в 1963 році вже працював інженером. Через десять років став головним технологом заводу, а в 1975 році - головним інженером «Гідросили». З 1983 по 1999 роки Гарій Васильович працював генеральним директором підприємства. Так склалося, що за його керівництва «Гідросилі» випало пережити кризу 90-х років. Але завдяки його знанням і досвіду завод вистояв», - пише Штутман.

Сьогодні Гарій Васильович, як і раніше, займає активну позицію в житті підприємства, працює членом Наглядової ради «Гідросили». Колектив підприємства дякує за розвиток машинобудування України і бажає ювіляру здоров'я, добра і благополуччя. Редакція сайту DOZOR приєднується до привітань.

Фото Павла Штутмана

Переглядiв: 1831