Легкоатлет з Кіровоградщини Ілля Попов став "срібним" призером матчевої зустрічі у Кракові

24.07.2024 11:12

Вихованець ОСДЮСШОР - 2 Ілля Попов став "срібним" призером матчевої зустрічі серед легкоатлетів. Змагання пройшли у Кракові. Про це повідомляє обласна рада. 

Як зазначила тренерка спортсмена, президентка Федерації легкої атлетики у Кіровоградській області Наталія Абраменко, участь у змаганнях взяли представники молоді до 23 років. 

«Відбулася матчева зустріч молодіжних команд з України, Угорщини, Польщі та Чехії. Оскільки цьогоріч не проходить молодіжний чемпіонат Європи, провели ці змагання серед команд. Ілля Попов – учасник збірної команди України і під час зустрічі він встановив особистий рекорд на стометрівці», – повідомила Наталія Абраменко.

Ілля Попов на дистанції 100 метрів фінішував другим з особистим рекордом 10,6 с, поступившись легкоатлету з Польщі. 

Крім цього, чоловіча естафетна команда збірної України у складі Владислава Ємця, Іллі Попова, Дмитра Янчика і Давида Кулаковського теж завоювала  друге місце з результатом 40,44 с. 

Загалом, за підсумками змагань українці посіли третє командне місце. При цьому в індивідуальному заліку вони виграли по вісім золотих і срібних та десять бронзових медалей. Ще й відзначилися одразу трьома переможними дублями.

Переглядiв: 282