Let’s dance: У філармонії Кропивницького відбулася масштабна танцювальна програма (ФОТОРЕПОРТАЖ)

21.04.2023 16:31

У Кіровоградській обласній філармонії відбулася концертна програма «Let’s dance» вчора, 20 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у масштабному дійстві взяли участь солісти філармонії та п’ять хореографічних колективів міста: зразковий колектив-студія хореографічного мистецтва «Аеліта», зразковий художній колектив України, хореографічний ансамбль «Надія», зразковий хореографічний ансамбль «M-dance group”, танцювальний простір «Mix of dance” та Creative dance company.

«Це була концертна програма в рамках мистецького проекту дитячої обласної філармонії «Концерти для дітей та батьків». Саме тому ми вирішили втілити ідею танцювального заходу в життя і запросили ці чудові танцювальні колективи. Завдання дитячої обласної філармонії одне – щасливе дитинство, і ми всіма силами намагаємося його забезпечити і хочемо дарувати дітям щасливі моменти», - розповіла заступниця директора філармонії по роботі з дітьми Наталії Сафронова.

Під час кожного хореографічного виступу юних танцівників зал охоплював шквал оплесків глядачів. Вдало підібрані композиції та майстерність колективів не залишили нікого байдужим.

«Віримо, що у нас вийшло подарувати гарний настрій глядачам. Ми дякуємо ЗСУ та Богу, щ змогли провести цей концерт на одному диханні – без повітряних тривог. У кінці програми вже стало традицією влаштувати спільний позитивний щемливий масовий фінал. Цього разу він був під пісню «Лови момент» групи «Антитіла» у виконанні наших солісток Іванни Неділенко та Світлани Пляки. Здається, що пісня ідеально підійшла та викликала хвилю емоцій. Батьки танцівників та глядачі були задоволені», - додала Наталія Сафронова.

Крім цього партнер заходу Icura подарувала учасникам концерту сертифікати на смаколики. Також у фойє філармонії діти отримали фірмові повітряні кульки.

Переглядiв: 3194