Лідер гурту «Бумбокс» у Кропивницькому розповів про новий альбом (ФОТО)

20.10.2019 14:43
image

У Кропивницькому відбулася прес-конференція в рамках концертного туру за участю лідера гурту «Бумбокс» Андрія Хливнюка сьогодні, 20 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, цієї осені гурт видає подвійний  альбом  «Таємний Код: Рубікон». Перша частина -  «Таємний код»,  вийшла 12 вересня у вигляді електронного релізу, а за два-три місяці гурт планує випустити другу частину – «Рубiкон». Альбом, записаний в Україні, Франції та США, вперше в історії гурту складається з більш як 11 пісень.

Альбом буде опублікований на касетах, подвійному вінілі та CD версії «фан-пак», до якої увійде бокс для CD, два CD, фото-буклет що ілюструє запис альбому та стікер-пак.

«Основний меседж альбому такий: щоб із вами не сталося, які  б випробування не випали б на вас: моральні, емоційні, матеріальні, ви можете їх пройти. Ви можете їх навіть монетизувати так, як, наприклад,  я це зробив у своїй професії, відпустити їх і жити своїм життям», - розповів Андрій Хливнюк.
image
image

Кропивницький став шостим містом, до якого гурт «Бумбокс» завітав у рамках туру.  Розпочнеться концерт гурту о 19:00 в обласній філармонії.

Концертний тут Україною триватиме до 29 листопада.

Переглядiв: 1652