«Ліфтового» крадія, який орудував у Кіровограді,  посадять до в’язниці

21.03.2018 14:21
image

Апеляційний суд Кіровоградської області залишив без змін вирок суду першої інстанції, за яким викрадача ліфтового обладнання засудили до чотирьох з половиною років позбавлення волі сьогодні, 21 березня. Про це сайту DOZOR повідомили у прокуратурі області.

За інформацією,  Кіровський районний суд призначив зловмиснику чотири роки і шість місяців позбавлення волі, за численні крадіжки обладнання для функціонування ліфтів, а саме – гальмівних катушок. Окрім покарання у вигляді позбавлення волі засудженого було зобовязано сплатити матеріальну шкоду потерпілим - майже 60 тисяч гривень . 
У ході судового розгляду справи чоловік визнав свою вину та зізнався у 20 епізодах злочинів.  
Не погодившись з вироком, засуджений скористався своїм правом та подав апеляцію на рішення суду першої інстанції вважаючи рішення суду несправедливим. Натомість апеляційний суд  залишив апеляцію без задоволення.

Як повідомляв DOZOR, з червня до жовтень цього року у будинках, які обслуговує ЖЕО №4, сталися чотири пожежі кабіни ліфта та одна спроба підпалення кабіни. В основному це робили вночі із суботи на неділю. Спочатку пожежа сталася на Попова, 9, корпус 1. Через деякий час в цьому будинку знову підпалили ліфт, але вже в іншому під'їзді. У жовтні ж велика пожежа сталася на Попова, 15/18. А тиждень тому на Попова, 7, корп. 1 трапилась спроба підпалу.

 

Переглядiв: 888